Lasersko zdravljenje krčnih žil

VSAK PONEDELJEK MED 08:00 IN 16:00 URO SE LAHKO POSVETUJETE Z SPECIALISTOM KIRURGOM, KI VAM POSEG KASNEJE TUDI OPRAVI.

NA POSVET SE LAHKO PRIJAVITE PREKO E-NAROČANJA, TELEFONA, SPLETNE POŠTE ALI SPLETNEGA OBRAZCA

Krčne žile so vene, ki postanejo razširjene in vidne zaradi oslabljenih venskih sten. Pojavljajo se kot otekle, temno modre ali vijolične žile, ki se lahko izbočijo iz kože in se najbolj pogosto razvijejo v nogah. Mnogi ljudje se počutijo manj zavestno o pojavu teh žil in lahko prav tako trpijo zaradi bolečine, nelagodja in drugih zapletov, ki presegajo kozmetične skrbi.

Endovenozna laserska ablacija (EVLA) je ena od najnovejših metod zdravljenja krčnih žil, ki uporablja laser. Tehnika vključuje zagotavljanje svetlobne energije za ciljno žilo skozi lasersko vlakno, ki je vstavljeno skozi veno. Energija se absorbira na venske stene, zaradi česar kri koagulira.

EVLA ponuja pomembne prednosti, odpravlja potrebo po operaciji in je pristop, ki ima svoje izzive. Postopek se lahko izvede z različnimi laserskimi valovnimi dolžinami in tipi vlaken, vendar niso vsi enako varni in učinkoviti.

Najučinkovitejši način zdravljenja krčnih žil

VascuLife ™ Alma Kirurgija, ki jo izvajamo v našem centru, spreminja standard endovenoznoga zdravljenja in je zagotovo najvarnejši in najučinkovitejši način zdravljenja krčnih žil med vsemi rešitvami, ki so trenutno na voljo. VascuLife ima edinstveno 360-stopinjsko radialno oddajo diode in omogoča popolno in natančno obdelavo velikih in malih saphenous venah (GSV, SSV), ki prinaša izjemne klinične rezultate.

Optimalna Valovna dolžina

VascuLife uporablja 1470nm lasersko dolžino- idealno valovno dolžino za maksimalno absorpcijo vode v mehkem tkivu. To omogoča optimalno ablacijo venske stene z manj modric od drugih valovnih dolžin.

Naroči se na
pregled

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

CiiM

Zakaj opraviti 
pregled pri nas?

Vrhunska oprema, znanje in večletne izkušnje, ki jih nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo so tisto kar nas dela vedno bolj prepoznavne in zaradi česar se vedno več pacientov odloči opraviti zdravstvene storitve prav pri nas.

Vrhunski tim specialistov za vsa preiskovalna področja

Ugodne cene in načini plačila (možnost obročnega plačila)

Prijazni in urejeni prostori centra

1 Izjemno kratke čakalne dobe (jih praktično ni)

2 Vrhunska sodobna medicinska oprema

3 Izvidi pregledov oziroma zapisniki o posegih se pripravijo takoj po pregledu oziroma po posegu

4 Urejen dostop – parkirna mesta so pred samim centrom

5 Prijazno invalidom

6 5% dodaten popust za upokojence

Za vas si
vzamemo čas

V našem centru spoštujemo čas kot veliko vrednoto sodobnega načina življenja. Zaradi tega pri nas ni nepotrebnega čakanja. Vsi postopki diagnostike in vse vrste zdravljenja so maksimalno racionalizirani.

Tel: 059 034 355
Mob: 031 614 510
Email: info@ciim.si

2014-2024 | Center za interno in interventno medicino CIIM PLUS d.o.o.

Naročite se na pregled

Elektronski odgovorTelefonski odgovor

Napišite svoje mnenje

Elektronski odgovorTelefonski odgovor