Mnenja

Zelo profesionalna in korektna obravnava ter sočuten odnos. Vse pohvale celotnemu timu.

 

Danica Črnec 19.01.2023

Strokovna in profesionalna obravnava od začetka do konca. Od prvega pregleda naprej do operacije in po operaciji. Stalno na voljo za vsa vprašanja in pomoč glede izpolnitve povračila stroškov s strani zzzs-ja. Na kliniki v Varaždinu vse kot mora biti, celotna ekipa pri operaciji je zelo prispevala, da je bil vsak strah odveč in da je vse super potekalo. Celotni poseg je bil perfektno speljan s podporo celotne ekipe. Tudi oskrba in možnost okrevanja po operaciji v hotelski sobi. V lekarnah po Varaždinu žal niso imeli inijekcij proti strjevanju krvi, katere so bile na receptu… ko sem se vrnil po novi recept so vse takoj uredili in ni bilo nobenih problemov. Žal sem malo prepozno šel v nakup nogavice po naročilu za po operaciji, tudi to so z nadomestno brez problema uredili, dokler ne dobim naročene. Vse pohvale, z veseljem bom prišel nazaj čez čas še na operacijo druge noge… Skratka, kar tako naprej 😊👍💪 Zelooo zadovoljen 😊

 

Peter Čepin 14.01.2023

Vsi ste zelo prijazni in poslušni. Isti dan ko sem poklicala sem dobila termin in na obravnavo bila sprejeta 20 min pred dogovorjeno uro. Zagotovo se ob potrebi kakšne obravnave zopet vrnem k vam. Hvala doktorju in sestri, ki znata prisluhnit in ti odgovorit na vsa vprašanja. Top ekipa, priporočam vas vsem, ki potrebujejo vašo storitev in podporo. Hvala iz ❤!

 

Janja Hirbus 21.12.2022

Delo vašega centra je na zavidljivi ravni. Takšnih centrov bi lahko bilo več.

 

Terezija Trstenjak 25.11.2022

Zelo zadovoljna, zdravnik mi je prisluhnil, popolnoma sem mu zaupala, počutila sem se kot v domači dnevni sobi, izjemno! Kot da sem ob izhodu odvrgla nahrbtnik, pomirjena, vem, da mi bodo pomagali, če se bom vrnila.

Šavel Kerman Cvetka 10.11.2022

Pri vasi mi je najbolj všeč da se takoj oglasite po telefonu. Kar se tiče vsega ostalega, se pa tako hitro in natančno odvija, tako da vse pohvale.
LP

Mirnik Božica 18.10.2022

Zelo profesionalno, strokovno obravnavanje iz strani celotnega osebja. O dr. Veliu (kirurgu) imam zelo pozitivno mnenje, spoštljivost. Vse je zelo na strokovni ravni in do pacienta spoštljivo.
Hvala

Milan Visočnik 10.10.2022

Strokovni, profesionalni, prijazni.
Priporočam vsem!

Oder Marija 28.09.2022

Strokovni, temeljiti in dostopni. Vse pohvale in velika zahvala.
S spoštovanjem,
Zember Stevo.

Zember Stevo 22.09.2022

Pohvale medicinski sestri super je, vesele volje, prijetna, nasmejana in srčna! Tudi zdravnik, ki me je pregledal je v redu in zelo prijazen!

Hribar Urban 22.09.2022

Super ekipa in vzdušje.

Bajrović Selma 22.09.2022

Točnost, prijaznost, razlaga… priporočam!
Hvala da ste.

Suzana Vidic 19.09.2022

Ko imaš težave z zdravjem, ti veliko pomeni hitra in strokovna obravnava in prijazno osebje. Hvala vam.

Peter Namestnik 15.09.2022

Kolonoskopija: Nikjer do sedaj nisem doživel tako odlične ekipe na zares dobrem nivoju. Govorim od naročanja, do sprejema in obravnave, ki je potekala do podrobnosti in vse kar me je zanimalo so mi vse razložili. Odgovori niso bili odrezavi oz. skrajšani. Zato zahvala Dr. Željku Perdiji in sestri. HVALA, lp.

Marko Lesjak 08.09.2022

Pohvalno, strokovno, točnost.

Andrej Korada 07.09.2022

Krasi vas profesionalnost in človeški odnos do pacientov. Bravo!

Branka Prosnik, spec. klin. logopedije v pokoju 01.09.2022

Gastroskopija: Po prvem pregledu v Rogaški sem si rekla, nikoli več, vendar sem zaradi težav prebirala po spletu in našla vas. Zelo sem zadovoljna z obravnavo, upam, da se mi ne bo potrebno vrniti, če pa bo, se bom z veseljem in brez strahu. Priporočala vas bom in povedala vsem moje izkušnje, ki so dobre . Lep pozdrav!
Anica Ferencic

Anica Ferenčič 24.08.2022

Kolonoskopija: Kapo dol in vse pohvale za opravljanje svojega poslanstva ekipi Ciim. Z korektnim pristopom, odprto komunikacijo in empatijo sem se v njihovih prostorih počutila kot, da bi se že od nekdaj srečevali. Pregled je potekal ob sprotnem podajanju informacij videnega in ustvarjanju sproščene klime.
Hvala za vse napotke, ohranite srčnost ter vse dobro,
Mojca

Mojca Buzeti 13.07.2022

Zelo zadovoljna z storitvijo, ceno in osebjem. Hvala vam iz srca.

Vesna Felc 14.07.2022

Nazalna gastroskopija: Zelo sem zadovoljna z načinom in potekom preiskave, ki sem se je zelo bala in z njo mesece dolgo odlašala. Ustanovo sem izbrala zaradi možnosti izvedbe gastroskopije skozi nos, o kateri sem prebrala na njihovi spletni strani. Izbire ne obžalujem, saj je preiskava potekala brez neprijetnosti, ki sem se jih predtem resnično bala. Prijazen sprejem sestre in zdravnika, ki pred posegom vse pojasni, pomagata prebroditi strah in zadržke. Toplo priporočam vsem zaskrbljenim. V kliniki Ciim je strah pred gastroskopijo popolnoma odveč. Brigita R

Brigita Repše 07.07.2022

Imate svoje 
mnenje o nas?

Veseli bomo vašega sporočila.

Tel: 059 034 355
Mob: 031 614 510
Email: info@ciim.si

2021 | Center za interno in interventno medicino CIIM PLUS

Naročite se na pregled

Elektronski odgovorTelefonski odgovor

Napišite svoje mnenje

Elektronski odgovorTelefonski odgovor