Varovanje osebnih podatkov

Splošno
Uporabniki spletne trgovine preventiva-ciim.si v lasti Ciim plus d.o.o. so lahko fizične ali pravne osebe, pri čemer se, po Zakonu o varstvu osebnih podatkov, samo podatki fizičnih oseb štejejo za osebne podatke.
Ciim plus d.o.o. spoštuje zasebnost strank in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja v spletni trgovini preventiva-ciim.si, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilniku o varstvu osebnih podatkov in jih brez njihove privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve .
V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov kot tudi podatkov pravnih oseb, lahko uporabniki spletne trgovine preverijo in po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo svoje podatke, vnesene ob registraciji .
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih Ciim plus d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Ciim plus d.o.o..

Izjava – soglasje za zbiranje osebnih podatkov
Z registracijo v spletni trgovini se uporabnik :
strinjam s splošnimi pogoji spletne trgovine preventiva-ciim.si;
dovoljujem družbi Ciim plus d.o.o., da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje osebne podatke v svojih zbirkah osebnih podatkov in druge podatke o meni kot uporabniku ;
izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam, da družba Ciim plus d.o.o., preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja in preneha pošiljati informacijska gradiva.

Namen zbiranja in hranjenja osebnih podatkov
Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov pravnih oseb in osebnih podatkov fizičnih oseb je:
– olajšanje nakupovanja kupcem, saj jim ni treba pri vsakem nakupu vnašati osebnih podatkov, ki so potrebni za uspešno dostavo naročenih izdelkov na lokacijo uporabnika-kupca;
– reševanje morebitnih težav pri samem naročilu in dostavi izdelkov.
Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov ali na podlagi preklica registracije, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Izbris shranjenih podatkov
Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da Ciim plus d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke in podatke o nakupovanju.
Če želite v spletni trgovini preventiva-ciim.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@ciim.si . V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke: v naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa, v vsebini sporočila: a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun. Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte. Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.V primeru, ko spletne strani preventiva-ciim.si kot registrirani uporabnik ne boste uporabljali več kot tri leta, bomo vaše podatke trajno izbrisali.
Po izbrisu podatkov o vašem računu, bomo skladno z zakonodajo, ki ureja to področje v zakonskem roku hranili le podatke o vaših nakupih.

Tel: 059 034 355
Mob: 031 614 510
Email: info@ciim.si

2014-2024 | Center za interno in interventno medicino CIIM PLUS d.o.o.

Naročite se na pregled

Elektronski odgovorTelefonski odgovor

Napišite svoje mnenje

Elektronski odgovorTelefonski odgovor