Prehransko svetovanje

NOVO! 
V sklopu akcije “promocija zdravja”

Vsak delovni dan med 13:00 in 14:00 uro se lahko brezplačno posvetujete z našim prehranskim svetovalcem na temo presnovnih težav ter načinov izboljšanja stanja. Prihod je potrebno predhodno najaviti.
Pokličite na: 059 034 355

Zdrava prehrana in zdrav življenjski slog sta ključ do dobrega počutja, vitalnosti in sreče posameznika. Žal pa sodobni način življenja prinaša veliko pasti. Stres v službi, uživanje hitre in predelane hrane, pomanjkanje svežega zraka in gibanja… Vsi ti dejavniki zastrupljajo naše telo, posledično pa nas pestijo različne težave – slaba prebava, disbioza, napihnjenost, pomanjkanje energije, izčrpanost, oslabljen imunski sistem, glavoboli, pridobivanje telesne teže, depresija, težave s kožo, kandida, hormonsko neravnovesje in še več…

Nutritivna
diagnostika

S celovitim in strokovnim pristopom, iskanjem vzrokov težav ter rešitev zanje, lahko skupaj pridemo do pravega cilja – dolgoročnega zdravja in vitalnosti. Navsezadnje smisel ni v neprestanem odrekanju in slabi volji, temveč v vsakodnevnem uživanju in poznavanju samega sebe!

Prehrana skozi življenska obdobja
otroci, mladostniki, odrasli

Vsak posameznik ima svoje potrebe, zmožnosti in želje, ki jih v obravnavi skupaj z vami ocenimo. To je namreč pogoj, da lahko pripravimo celosten načrt, ki je primeren za vas osebno in ki je zato tudi izvedljiv. Med obravnavo vas podpiramo, naučimo novih vsakodnevnih navad in veščin ter motiviramo, da lahko spremembe postanejo del vašega vsakdana na dolgi rok.

Individualno svetovanje
z razširjenimi meritvami obsega:

• analizo vaših prehranjevalnih navad in življenjskega sloga;
• meritev skupnega holesterola, trigliceridov in krvnega sladkorja ter obširno meritev telesne sestave (BODYSTAT Quadscan 4000): evalvacija nutritivnega, hidracijskega in celičnega statusa, napoved bolezenskega stanja (Illness   marker), poročilo tveganja za srčno žilne bolezni;
• načrtovanje prehrane glede na pridobljene rezultate meritev, vaše potrebe in zmožnosti prehranjevanja;
• individualna izdelava jedilnika (dodatno).

Ne bomo vas opremili z restriktivno dieto in strogim jedilnikom. Ne obljubljamo hitrih rešitev in rezultatov iz danes na jutri. S prehranskim svetovanjem vam pomagamo oblikovati in privzeti navade, ki vas bodo usmerile na pot zdravega, neobremenjujočega in dolgoročno vzdržnega načina prehranjevanja.

Način našega dela zahteva, da prevzamete odgovornost za svojo prehrano, naša naloga pa je, da vas pri tem usmerjamo in pomagamo z nasveti, ko naletite na ovire.

CiiM

Zakaj opraviti 
pregled pri nas?

Vrhunska oprema, znanje in večletne izkušnje, ki jih nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo so tisto kar nas dela vedno bolj prepoznavne in zaradi česar se vedno več pacientov odloči opraviti zdravstvene storitve prav pri nas.

Vrhunski tim specialistov za vsa preiskovalna področja

Ugodne cene in načini plačila (možnost obročnega plačila)

Prijazni in urejeni prostori centra

1 Izjemno kratke čakalne dobe (jih praktično ni)

2 Vrhunska sodobna medicinska oprema

3 Izvidi pregledov oziroma zapisniki o posegih se pripravijo takoj po pregledu oziroma po posegu

4 Urejen dostop – parkirna mesta so pred samim centrom

5 Prijazno invalidom

6 5% dodaten popust za upokojence

Za vas si
vzamemo čas

V našem centru spoštujemo čas kot veliko vrednoto sodobnega načina življenja. Zaradi tega pri nas ni nepotrebnega čakanja. Vsi postopki diagnostike in vse vrste zdravljenja so maksimalno racionalizirani.

Tel: 059 034 355
Mob: 031 614 510
Email: info@ciim.si

2014-2023 | Center za interno in interventno medicino CIIM PLUS

Naročite se na pregled

Elektronski odgovorTelefonski odgovor

Napišite svoje mnenje

Elektronski odgovorTelefonski odgovor