Microneedling – vakumska mezoterapija

Microneedling – vakumska mezoterapija 1024 1024 CiiM Plus

RF Microneedling je edinstvena terapija, ki združuje zmagovalno kombinacijo dveh vodilnih postopkov za pomlajevanje in prestrukturiranje kože z vidnimi rezultati. Je kozmetični tretma, ki združuje radiofrekvennčno energijo ter iglično mezoterapijo, pri katerem uporabljamo pozlačene izolirane iglice, ki dovajajo visokointenzivno radiofrekvenčno energijo v ciljno tkivo ob minimalni kontrolirani poškodbi povrhnjice. Po tretmaju pride do naravnega odziva kože, ki začne pospešeno tvorit nova kolganeska in elastinska vlakna.. Na ta način v koži posredno obnovimo vezivna (kolagenska) vlakna in jih tudi »pomladimo«.

Rezultat takšnega postopka je bolj mladostna, napeta in gladka koža na obrazu, vratu, podbradku, trebuhu (npr. po porodu), na notranjih delih nadlahti in stegen. Rezultat je delno opazen že takoj po postopku, na končne učinke pa je potrebno počakati nekaj tednov.

Tretma je izjemno primeren za zrelo kožo, ki potrebuje regeneracijo, ko koža že izgubi svoj tonus.

Kakšni so učinki microneedlinga? Najpogostejši oziroma najbolj očitni učinki so zmanjšanje razširjenih por, izboljšan tonus kože, manj vidne gube in bolj napeta koža. Prav tako pri redni uporabi pride do bolj enakomernega tena kože obraza, manj vidnih pigmentacij.

Poseg se opravlja ambulantno in traja približno 30 minut. Kožo moramo pred posegom temeljito očistiti ter primerno pripraviti, da jo dodatno odpremo. Po posegu so lahko sprva vidna drobna rdeča vbodna mesta, ki so izredno redka. Takoj po posegu se aplicira vlažilna maska, ki kožo pomiri in jo neguje. Prav tako vsrka vso toploto in rdečico kože. Sledi nanos zaščitnega sloja seruma in kreme s zaščitnim faktorjem.  Število in pogostnost ponovitev sta odvisna od stanja kože, željenih rezultatov. Priporoča se 3-4 obiske v razmiku 3-4 tednov, lahko pa tudi več.

Zelo dobre rezultate dosežemo, če microneedling kombiniramo z globinskim čiščenjem kože s napravo Beautyclean, ki šteje kot predpriprava kože na sam tretma. Kožo dobro očisti, da so rezultati pri microneedlingu še boljši.

Pri omenjenem tretmaju se uporablja naprava znamke DR. E. Voss, prav tako tudi vsa kozmetika, ki se vam aplicira. Vsa kozmetika je prilagojena vašemu tipu kože, bodisi je to mastna koža, mešana koža ali suha koža.

Več informacij in rezervacija termina

Vaš CIIM PLUS

Tel: 059 034 355
Mob: 031 614 510
Email: info@ciim.si

2014-2024 | Center za interno in interventno medicino CIIM PLUS d.o.o.

Naročite se na pregled

Elektronski odgovorTelefonski odgovor

Napišite svoje mnenje

Elektronski odgovorTelefonski odgovor