slhrende
random_image6.jpg

Prijave na brezplačno predavanje, ki ga bo vodil Dr. Damir Milčič dne 16.09.2017 (sobota) ob 11:00 v prostorih medicinskega centra CIIM PLUS na Jezdarski ulici 2 v Mariboru lahko opravite preko: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličete na: 059 034 355. Število udeležencev je omejeno.

damirMilčićeva naprava z elektromagnetnimi valovi učinkuje na regeneracijo živcev in tako zmanjšuje simptome živčnih bolezni, vpliva na celjenje ran in zlomov kosti, lajša bolečine, migrene, aktivacijo makrofagov, ki so celice imunskega sistema, izboljšuje limfni obtok, zmanjšuje občutljivost receptorjev stresnih hormonov adrenalina in noradrenalina, normalizira delovanje srca in krvni tlak. Cela vrsta bolezni, ki jo je mogoče zdraviti zaradi načina delovanja aparata. Terapija z bioresonanco izhaja iz kvantne fizike in obravnave valovanja, po katerem, če pride do spremembe frekvenc ali valovanja, se tudi spreminja telo. Če se prepozna in uničiti patološka, bolezenska frekvenca, in na drugi strani okrepijo tiste fiziološke, zdrave frekvence, telo povrne porušeno harmonijo in samo okreva. Naprava se uporablja v fizikalni in športni medicini, interni medicini, nevrologiji, ginekologiji, dermatologiji, psihiatriji, zobozdravstvu, kardiologiji in ortopediji. Sama naprava nima stranskih učinkov, vendar se ne sme uporabljati pri bolnikih, ki imajo vgrajen srčni spodbujevalnik, imajo težave z hiperfunkcijo ščitnice, npr. nosečnice in podobno. Bioresonančna terapija v človeku ustvarja harmonijo, sožitje vseh funkcij, ki dejansko določajo zdravje. Blažijo se valovanja, ki nas obremenjujejo, odstranjujejo se toksini in se tako krepi imunski sistem, ki sproži samozdravilne mehanizme. Z uporabo teh postopkov se organizem ponovno uči tistih procesov, ki so mu bili v zdravem stanju znani in katerih se je potrebno ponovno spomniti.

bodymasAnalizator QuadScan 4000 se uporablja na mednarodni ravni v medicinskih raziskavah in kliničnih aplikacijah. 

QuadScan 4000 multi-frekvenčni bioelektrični impedančni analizator ponuja hitro, enostavno, ekonomično in neinvazivno alternativno metodo ocenjevanja nutritivnega, hidracijskega in celičnega statusa.

Zakaj BMI ni dovolj

ITM (indeks telesne mase) je razmerje teže (kg) in kvadrata višine (m). Slabost te meritve je ta, da uporablja skupno telesno težo, ki ne razlikuje med mišičevjem, maščobo in vodo.

Merjenje telesne sestave s pomočjo bioimpedančne tehnologije, kot sta Bodystat, omogoča natančno merjenje vsakega predela, ki predstavlja skupno telesno težo z razlikovanjem med mišičevjem, maščobo in vodo.

krcne zileV sodelovanju z polikliniko Sveti Nikola v Varaždinu (Hrvaška) izvajamo lasersko zdravljenje krčnih žil  za Slovenske zavarovane osebe v skladu s 44.c členom ZZVZZ - Direktiva 2011/24/EU - odločitev za zdravljenje v drugi državi članici Evropske unije.

Načrtovano zdravljenje v tujini - povezava >>

Zdravljenje v skladu s 44.c členom ZZVZZ (odločitev za zdravljenje v drugi državi članici Evropske unije)
Skladno s 44.c členom ZZVZZ ima zavarovana oseba v skladu z določbami Direktive 2011/24/EU pravico do povračila stroškov zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zavarovanja v Republiki Sloveniji in ki jih uveljavi v drugi državi članici Evropske unije:

na podlagi predhodno izdane napotnice izbranega osebnega zdravnika ali napotnega zdravnika v Republiki Sloveniji do bolnišničnih in specialistično ambulantnih zdravstvenih storitev, vključno v okviru teh storitev predpisanih zdravil in medicinskih pripomočkov, razen za specialistično ambulantne zdravstvene storitve, ki jih zavarovana oseba lahko uveljavi brez napotnice v javni zdravstveni mreži v Republiki Sloveniji, na podlagi predhodno predpisanega recepta ali naročilnice izbranega osebnega zdravnika ali napotnega zdravnika ali drugega zdravnika v Republiki Sloveniji, ki ga je za to pooblastil ZZZS, na podlagi predhodno izdane odločbe ZZZS glede napotitve na zdraviliško zdravljenje, upravičenosti do medicinskega pripomočka pred iztekom trajnostne dobe in pravice do zahtevnejšega medicinskega pripomočka, na podlagi predhodno izdane odločbe ZZZS o predhodni odobritvi.

preventivaAkcija: Promocija zdravja po promocijski ceni: 60,00 €

Preventivni pregled je namenjen za oceno splošnega zdravstvenega stanja pacientov  ter odkrivanju začetnih, očem skritih obolenj, ki jih posameznik sam ne opazi, oziroma mu še ne povzročajo večjih težav. Prav v začetni fazi bolezni pa se da narediti največ za preprečitev obolenja. Posebej izpostavljeni so delavci, ki so pod vsakodnevnimi psihičnimi obremenitvami in stresom (poglavitna dejavnika tveganja obolenj). Zdravniki priporočajo, da po 40. letu starosti opravimo preventivni pregled vsakih pet let in tako preprečimo morebitna (hujša) obolenja. Posebej izpostavljeni so delavci, ki so pod vsakodnevnimi psihičnimi obremenitvami in stresom (poglavitna dejavnika tveganja obolenj). Samo pomislimo, kako logično se nam zdi opraviti redni servis za tehnične naprave, avtomobile... Kaj pa zase?

Potrebujete nasvet?

Pišite nam. Z veseljem vam bomo svetovali.

Partnerji

partner logopartner logologo wagenerpartner logo  psn logo

Delovni čas

pon: 12:00 - 20:00
tor:  08:00 - 16:00
sre: 12:00 - 20:00
čet: 08:00 - 17:00
pet: 08:00 - 15:00
sobote, nedelje in prazniki zaprto

Naslov

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Info in naročanje

tel: 0590 34 355
info@ciim.si