slhrende
banner_our-products.jpg

 

Močno povišana telesna teža in velika lakota kažeta velike napake v delovanju človeškega telesa. Navadno se izražata skupaj, pri ljudeh pa povzročata nenormalno psihično stanje (nervoza, jeza, ljubosumje, zavist, oblastnost, dokazovanje, strah pred izgubo materialnih dobrin in vsega, kar jim daje občutek varnosti).

Redna uporaba probiotikov lahko pomaga pri reševanju številnih težav. Probiotiki lahko pomagajo obnoviti in ohraniti ravnovesje v črevesni mikroflori, zmanjšujejo simptome, kot so napihnjenost, plini in so glavni podporniki imunskega sistema.

Koristi probiotikov:

V sodobni družbi je kronična bolezen ven ena od najpogostejših napredujočih bolezni. Bolezen prizadene predvsem ženske in starejše ljudi. Predvideva se, da ima v Sloveniji težave z venami okoli 50% ljudi po 60. letu starosti. Kljub temu bolezen pogosto ni pravočasno prepoznana in ustrezno zdravljena. Preventivni ukrepi, s katerimi lahko preprečimo razvoj najhujših oblik, se pogosto ne izvajajo. Bolezen tako predstavlja veliko breme za posameznika in celotno družbo.

O konopljinem semenu:

Seme konoplje je sestavljeno iz oklepa, ki vsebuje dietetična vlakna ter klorofil, in iz srca ali embria, v katerem sta dva ločena brsta; celice obeh brstov predstavljajo depozit, v katerem so shranjene energija ter hranilne snovi, potrebne za rast.

Uhajanje urina ali urinska inkontinenca je neprostovoljno in neželeno iztekanje urina. okoli trinajst odstotkov prebivalcev ima težave z urinsko inkontinenco oziroma nenadzorovanim uhajanjem urina. tovrtne težave imajo lahko Ženske in moški, torej je splošno prepričanje, da ta problem doleti predvsem ženske po menopavzi, zgrešeno

Partnerji:

partner logopartner logologo wagenerpartner logo  psn logo

Zdravstveno zavarovanje Zdravje in Zdravje Plus | Zavarovalnica Sava      Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Vzajemna  

 

Delovni čas

pon: 12:00 - 20:00
tor:  08:00 - 16:00
sre: 12:00 - 20:00
čet: 08:00 - 17:00
pet: 08:00 - 15:00
sobote, nedelje in prazniki zaprto

Naslov

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Info in naročanje

tel: 0590 34 355
info@ciim.si

CiiM plus d.o.o.