slhrende
banner_tablet.jpg

V medicinskem centru CiiM Plus - ambulanta za bioresonanco, izvajamo preglede in terapije z aparaturo MORA (Morell-RAsche). Oče bioresonačne terapije je nemški zdravnik dr. Franz Morell, ki je v sedemdesetih letih 20. stoletja skupaj z inženirjem Erichom Raschejem po izvirni zamisli razvil prvo BRT napravo. Gre za postopek, med katerim se elektromagnetne informacije iz organizma uporabijo za ugotavljanje stanja telesa in terapevtsko obravnavo. Cilj bioresonance je pripraviti organizem, da ponovno vzpostavi ravnovesje in aktivira mehanizme samoozdravitve. 
Že enkraten obisk lahko nadomesti več specialističnih pregledov, slikanj in laboratorijskih preiskav – vse to brez kakršnegakoli škodljivega sevanja ali drugega stranskega učinka. Vzrok težav lahko odkrijemo že v zgodnji fazi, ko do organskih sprememb še ne pride. Testiranje organizma poteka z meritvami akupunkturnih točk z elektroakupunkturno napravo, ki se merijo analogno oz. elektronsko (ne s tenzorjem ali bajalico kot si mnogi še vedno predstavljajo), in sicer po metodi dr. Volla. Meritve nam pomagajo preveriti stanje organov, terapevt lahko hitro preveri, ali je določen organ v vnetnem ali pa že v degenerativnem stanju. Vsak organ, organski sitem, živčni in hormonski sistem ima svojo točko - s hitro in natančno analogno oz. elektronsko meritvijo pa lahko brez kapljice krvi pregledamo celoten organizem. Najbolj ključno in optimistično pa je to, da po sistematiki dr. Cornelissena, oblikovanjem hierarhije prizadetih organov, hitro pridemo do vira naših zdravstvenih težav. Metoda je neinvazivna (ni posega v telo), neboleča in brez stranskih učinkov. Preglede in terapije izvaja verificirani terapevt.

Povezana slika                        Rezultat iskanja slik za EAV dr. Voll                              Rezultat iskanja slik za Medtronic Mora super plus
 (akupunkturne točke)                                (EAV meritev akupunkturnih točk)                                (Mora Super; Medtronic Nemčija)

Ministrstvo za zdravje nam je podelilo licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, za delo na področju zdravilske metode - bioresonančna metoda pod številko: 1613-94/2017-3. Licenca je podeljena za obdobje od 03.10.2017 do 02.10.2024.

Kako poteka pregled

Pacient sede na stol, položi bosi nogi na poseben podstavek/nožne elektrode, v rokah drži ročne elektrode, terapevt ga poveže z bioresonančno aparaturo in mu izmeri vse akupunkturne točke z elektroakupunkturo.
Vsaka točka je povezana z določenim organom v telesu in vidi se, kje prihaja do energijskih blokad. Potem z elektroakupunkturo pregledamo še organe, ugotavljamo ravnovesje bazičnosti-kislosti telesa, disbiozo (porušenost črevesnih mikroorganizmov), alergije in intolerance na hrano, vsebnost mikrohranil v telesu (vitamini in minerali), prisotnost težkih kovin v telesu ipd. Tako dobimo celoten vpogled v strankin organizem in njene zdravstvene težave. Nekateri pridejo z že postavljeno diagnozo, nekateri pa se le testirajo, saj ne vedo, kakšen bi bil lahko vzrok težav. Imeli smo že kaj nekaj primerov, ko pridejo k nam ljudje zaradi težav neznanega izvora, na primer zaradi kašlja. Na podlagi pregleda lahko ugotovimo tudi to, da je problem v določeni hrani, ki je telo ne prenaša, lahko pa gre tudi za zakisanost telesa - to je pogosta težava. V naši bioresonančni ambulanti smo še posebej uspešni pri naslednjih obolenjih: želodčne in prebavne težave, kronična utrujenost, alergije.
Po tem ko z elektroakupunkturo odkrijemo izvor obolenja/težav z bioresonančnimi terapijami, ki nimajo sevanj in neželenih učinkov, nanj delujemo. Aparatura deluje v sozvočju s terapevtom, ki je ustrezno strokovno usposobljen za tovrstno rokovanje. Pri nekaterih stanjih pomaga že ena, dve terapiji, pri drugih jih je potrebno več, povprečno od pet do petnajst.

Priprava na pregled

Kaj lahko storite, da bo zdravljenje z resonančno terapijo uspešno?
Najpomembnejši cilj bioresonančne terapije je omogočiti telesu do samopomoči, to pa je najlažje doseči, če pri tem sodeluje vsak, ki pride na pregled oziroma terapijo.

Pred obiskom našega centra Vam svetujemo:

  • Pijte veliko vode, saj iz telesa odplakne strupene snovi. Takoj po terapiji je treba popiti najmanj liter vode, šest ur po terapiji pa ni dovoljeno uživati alkohola, kave ali črnega čaja. Za izločanje strupov so na voljo tudi druge terapije in metode.
  • Uživajte čimveč zdrave hrane (polnovredna in ekološko pridelana hrana, živila brez pesticidov, konzervansov ali barvil …) in se izogibajte svinjini, močnati hrani, sladkorju in kuhanju z mikrovalovno pečico.
  • Privoščite si čimveč mirnega spanca.
  • Upoštevajte navodila terapevta, ki vam bo svetoval, kako nadaljevati z uživanjem predpisanih zdravil in drugih preparatov, ki ste jih uživali pred bioresonančno terapijo.
  • Pomembna dejavnika pri zdravljenju sta tudi pozitiven odnos do življenja in zdravljenja ter želja po ozdravitvi ter dobrem počutju.

Zakaj opraviti pregled pri nas?

- kratke čakalne dobe, 
- usposobljen licenciran terapevt z večletno prakso, 
- vrhunska  bioresonančna oprema Mora Super+, 
- ugodne cene in načini plačila (možnost obročnega plačila), 
- izvidi pregledov se pripravijo takoj po pregledu vključno z nasveti in napotki za izboljšanje stanja, 
- prijazni in urejeni prostori centra, 
- urejen dostop - parkirna mesta so pred samim centrom, 
- prijazno invalidom, 
- 5% dodaten popust za upokojence,

in kar je najpomembneje: "ZA VAS SI VZAMEMO ČAS"

CENIK

   ŽELITE POSVET?

          Rezervirajte si termin

            SPLETNI OBRAZEC             

Naši prostori

Partnerji:

partner logopartner logologo wagenerpartner logo  psn logo

Zdravstveno zavarovanje Zdravje in Zdravje Plus | Zavarovalnica Sava      Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Vzajemna  

 

Delovni čas

pon: 12:00 - 20:00
tor:  08:00 - 16:00
sre: 12:00 - 20:00
čet: 08:00 - 17:00
pet: 08:00 - 15:00
sobote, nedelje in prazniki zaprto

Naslov

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Info in naročanje

tel: 0590 34 355
info@ciim.si

CiiM plus d.o.o.