slhrende
banner_tablet.jpg

Predstavljamo Vam dva tipa vrhunskih kirurških laserjev:

Alma CO2-pixel - Visokozmogljivi laser za visokozmogljivo kirurgijo - KATALOG FEMILIFT - CO2 PIXEL >>

V medicinski tehnologiji, kjer lahko najmanjša tehnična prednost zagotovi številne terapevtske koristi, Alma laserji "CO 2 dvigujejo standard oskrbe z visoko stopnjo natančnosti in nadzora zdravljenja. Visok nadzor nad močjo laserja dosežemo z vrhunsko Pixel-tehnologijo, ki je značilna le za Alma laserje. S tem smo dosegli porazdelitev celotne energije na posamezne točke, kar povzroča močen ablativen in termični učinek, in kot rezultat dosežemo dolgotrajen učinek, zaradi močne stimulacije sinteze kolagena. Gre za 10x močnejši učinek v primerjavi z Erbium laserji.
Nov standard za natančnost, vsestranskost in preprostost uporabe.

Alma CO 2 laser je močen kirurški laser, ki prinaša neprimerljivo natančnost in inovativnost na kirurškem področju. Podpira široko paleto kirurških orodij in se prilagaja vsem obstoječim kolposkopom.

Alma CO 2 laser izboljša rezultate zdravljenja in odpira vrata za nove možnosti v kirurški praksi.

Prednosti CO2 laserja:

 •     Nadzor nad globino penetracije
 •    „Plast po plast„ ablacijo
 •     Nastavljivi vzorci ravnanja
 •     Natančnost
 •     Varnost
 •     Uporabniku prijazen vmesnik
 •     Minimalna invazivnost
 •     Več aplikacij: ginekologija, ORL, dermatologija

Robo scan - je v svetu prvi mikromanipulator z vgrajenim skenerjem, ki se krmili z elektronskim  joistickom.

LiteScan - je ročni CO 2 skener, ki omogoča tkivno ablacijo s številnimi vzorci skeniranja. Uporablja se predvsem za dermatološke in korektivne posege (blanching, pomlajevanje sramnih ustnic, pomlajevanje kože....)

Alma 1470 - Edinstven pomlajevalni učinek na kožo - KATALOG DIODNI LASER 1470 >>

Alma 1470 nm laser ponuja napredno lasersko tehnologijo, in zajema najbolj inovativne aplikacije v kirurgiji kot so: endovenozna laserska ablacija krčnih žil, laserska lipoliza, laserska liposukcija, hiperhidroza in proktologija.

1470nm Laser – prednosti:

 •     Idealna absorpcija v vodi in maščobah
 •     Laserska energija absorbirana v vodi v tkivu povzroča edinstven pomlajevalni učinek
 •     Pri posegih skoraj ni krvavitev ali modric
 •     Uporablja se več različnih laserskih vlaken: AngelTM radialna vlakna, Anchor TM fleksibilna (upognejena) vlakna
 •     Vrhunski klinični rezultati in maksimalna varnost
 •     Najvišji varnostni standard

 

PREDNOSTI laserskega zdravljenja v primerjavi s klasično kirurgijo so natančnost posega, brez oz. z minimalno krvavitvijo ter ugodnejši pooperativni potek. S stališča bolnika je najbolje, da lasersko zdravljenja poteka v visoko usposobljenih ustanovah z najboljšimi laserskimi aparati in drugo podporno tehnologijo ob ustrezno usposobljenem zdravstvenem osebju.

Z naglim razvojem sodobnih tehnologij v zadnjem desetletju je lasersko zdravljenje na področje dermatologije, ginekologije, žilne kirurgije, plastične kirurgije prineslo nove možnosti zdravljenja številnih bolezenskih stanj in sprememb ter omogočilo korekcijo nekaterih z estetskih nepravilnosti.

V CIIM plus d.o.o., ekskluzivno izvajamo različne laserske posege, z vrhunskimi laserji Izraelskega podjetja Alma, ki je med vodilnimi za proizvodnjo medicinskih laserjev v svetu.

Laserska tehnologija se uporablja za zdravljenje različnih bolezenskih stanj. V večini primerov gre za bolezni, ki prizadenejo kožo in sluznice. V medicini uporabljamo različne vrste laserjev.

Erbium YAG laser ima manjšo valovno dolžino in je njegov učinek večinoma površinski. Predvsem govorimo o ablativnem učinku. Zaradi tega je učinek omejen na povrhnje sloje tkiva na katerega usmerimo lasersko energijo.

CO2 laser je bistveno močnejši. Kljub izredni moči je ta natančno kontrolirana. CO2 laser povzroča močen ablativni in termalni učinek kar ima za posledico močnejšo stimulacijo celic, ki proizvajajo kolagen, in podporne beljakovine, ter s tem dosežemo močnejši in dolgotrajnejši učinek.

Na tržišču je ogromno število različnih laserskih naprav, različnih valovnih dolžin in proizvajalcev. Za uspešno izvedbo postopka je najbolj pomembno kdo v roki drži ročnik laserja in izvaja zdravljenje. Le pravilno izbrane nastavitve, dobra tehnična izvedba in pravi izbor bolnikov so garancija za uspešno zdravljenje. V nasprotnem primeru pa je zdravljenje z laserjem lahko veliko razočaranje.

Laserske naprave je možno tudi najeti.

Kontaktirajte nas za več informacij.

   ŽELITE POSVET?

          Rezervirajte si termin

            SPLETNI OBRAZEC             

Naši prostori

Partnerji:

partner logopartner logologo wagenerpartner logo  psn logo

Zdravstveno zavarovanje Zdravje in Zdravje Plus | Zavarovalnica Sava      Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Vzajemna  

 

Delovni čas

pon: 12:00 - 20:00
tor:  08:00 - 16:00
sre: 12:00 - 20:00
čet: 08:00 - 17:00
pet: 08:00 - 15:00
sobote, nedelje in prazniki zaprto

Naslov

Jezdarska ulica 2
2000 Maribor

Info in naročanje

tel: 0590 34 355
info@ciim.si

CiiM plus d.o.o.